De ce site?

Mă gândeam de mult să-mi creez un site, artiștii de la noi am observat că nu prea pun accent pe asta. Am ales să-mi creez un site pentru că lucrez în domeniul ăsta de mult timp și am vrut să îmi adun oarecum comunitatea de oameni care mă urmăresc într-un singur punct.

Cum adică “jurnal”?

Încă de la început vizualizam cum o să arate site-ul, chiar dacă nu prea aveam habar de ce trebuie să mă apuc. L-am împărțit simplu, în 7 categorii reprezentative conținutului pe care-l creez.

De mult timp am o pasiune pentru scris. Am scris articole despre telefoane, mașini de spălat și chiar și mixere de bucătărie, era rentabil, însă îmi consuma imaginația destul de mult. Mereu mi-am dorit să îmi scriu chestiile care m-au marcat în ziua respectivă sau să împărtășesc cu alții experietenele proprii.

O să postez constant, n-am o viață foarte plictisitoare, probabil ăsta e motivul pentru care l-am numit “jurnal”. Atunci când aliniezi câteva idei pe o foaie și dai de ele după o perioadă lungă de timp, poți spune stop timpului pentru câteva minute. Te poți transpune în acea perioadă chiar dacă sună aberant. Pentru mine, astea sunt bogățiile adevărate. Poate alții-și doresc să lase urmașilor o casă sau o mașină. Eu vreau să-mi citească nepoții rândurile și să rămân tânăr prin ei..

Blog sau Vlog?

Destul de greu de decis, poate câteodată o să-mi iau telefonul și o să fac niște filmulețe scurte de la studio sau din cadrul unui concert în loc să scriu cât de tare a fost sau cât de mult mi-a plăcut.

Apreciez că ai ajuns până aici :). Dacă ți-a plăcut, lasă-mi te rog un feedback în secțiunea de comentarii și distribuie articolul pe facebook ca să audă și prietenii tăi de mine. Mulțumesc!

P.S: Abonează-te la canalul Transilvania Music pe youtube ca să rămai la curent cu tot ce iese nou!