E vara, poti manca ceva fresh super ieftin!

Salutare oameni, am terminat cu scoala si mi-am facut un spatiu destul de mare in program asa ca incepand cu luna asta o sa fiu mult mai prezent pentru voi atat aici, cat si pe scena.

Deseori ma prind in munca atat de adanc incat cand ridic ochii din monitor ma simt ca un zombie. Duc un stil de viata destul de haotic, nu-mi dorm noptile, ma trezesc tot aiurea, “mi-e lene”.

Incercand sa-mi ridic “performantele” si sa-mi depasesc conditia de om lenes am zis ca e momentul sa fac o schimbare. Locuind la casa, am gradina aproape, chiar daca nu ma prea incumet sa o strabat, slava cerului e plina de fructe si legume.

Nu-s vegetarian

Fructele si legumele sunt pline de vitamine care-ti dau energie.

Fa un “test” singur si prepara-ti o salata de cruditati (castraveti, rosii, ceapa, etc.). Poti jongla cu ingredientele, de pofta poti pune chiar si niste feliute de salam uscat, sunca sau peste din conserva, daaaar nu in egala masura cu legumele.

Asemenea poti face si cu fructele, oricine are in casa cateva mere sau fructe specifice perioadei. Toate astea iti dau o energie si o stare blana, e pofta de viata, indeparteaza lenea, e fresh. Fie ca stai in oras sau undeva la periferie, sigur ai macar o piata sau un aprozar in apropiere daca nu o gradina, iar fructele si legumele sunt ieftine.

Nu-ti ia mult sa prepari salata si are un gust misto, trebuie sa incerci.

Creierul tau pentru a functiona la capacitate maxima are nevoie de un corp sanatos si “viu”, refuza sa te simti molesit/a.

E duminica, iar s-a scurs weekendul, Dr. Nutritionist Voica va ureaza o saptamana cat mai linistita! :))

Ne vedem pe facebook si pe instagram

yay! #fructesilegume #$anatatecurata