Te invit sa faci un cadou util,

Arunca o privire-n dulap, cu siguranta ai cateva haine pe care nu le-ai mai purtat sau nu crezi ca le vei mai purta vreodata.

Pune-le intr-o cutie sau intr-un sac si gandeste-te ca cineva se va bucura cu adevarat de ele, la fel cum te bucuri tu poate de ultimele haine cumparate.

Zilele trecute am primit un mesaj de la Iuliana, prin care am fost invitat la randul meu sa-mi fac putina ordine printre haine. Culmea, eu mi-am pregatit cutia inca de prin vara, cunosteam „destinatia” hainelor, insa am fost prins cu lucruri aparent mai prioritare si cutia a ramas neatinsa. A aparut prilejul asta si m-am gandit sa share-uiesc vestea si oamenilor cu care „ma urmaresc” pe instagram, mai jos poti vedea postarea mea.

 

 

@voicamusic

In cazul in care esti din Alba Iulia sau din imprejurimi si te-am convins sa-ti pregatesti cutia, in perioada 15-18 decembrie voi veni personal sa o ridic, si sa cunosc un om bun. Tot ce trebuie sa faci e sa-mi trimiti un mesaj pe facebook / instagram. Sau sa completezi formularul de mai jos, iar impreuna cu echipa, te vom contacta.

Mi-a scris multa lume, am fost putin surprins si bucuros de faptul ca printr-un simplu share am reusit sa „maresc” cutia cu hainute.

Va multumesc mult tuturor celor care sunteti implicati, celor care cititi si dati mai departe si celor gata tot timpu sa faca un bine. Imi dati incredere ca suntem mai multi decat m-as fi gandit.

Much love,

Va veni si muzica incepand cu 2020, dar ne mai auzim noi.